Minecraft-da Bir Lift Necə Yaradılır

Minecraft-da Bir Lift Necə Yaradılır
Minecraft-da Bir Lift Necə Yaradılır

Video: Minecraft-da Bir Lift Necə Yaradılır

Video: Minecraft-da Bir Lift Necə Yaradılır
Video: HEROBRİNE İLE NASIL ARKADAŞ OLUNUR? - Herobrine Survival #4 2024, Bilər
Anonim

Minecraft, bütün oyun dünyasının piksel bloklarından ibarət olduğu çox populyar bir oyundur. Qəhrəman və ərazi belə bloklardan düzəldilmişdir. Ancaq buna baxmayaraq, oyun çoxlarına aşiq oldu, çünki içərisində bu qədər imkan var. Məsələn, nəhəng bir qala yaratmısınız, ancaq pilləkənləri zirvəyə qalxmaq çox vaxt aparır. Buna görə sual yaranır: Minecraft-da bir lift necə yaradılır?

Minecraft-da bir lift necə yaradılır
Minecraft-da bir lift necə yaradılır

Bir liftin tikintisi bir neçə mərhələdə həyata keçirilir. Əvvəlcə bir blok torpaq qazmalı və platforma pistonunu çuxura qoymalısınız. Pistonun işləməsi üçün bir qola bağlanmalıdır. Sonra, ikinci pistonu birincidən diaqonal olaraq quraşdırın - köşələrə toxunmalıdırlar. Üçüncü pistonu (yapışqan) platforma pistonunun arxasına qoyun. İndi pistonların yanına iki blok quraşdırın. Gələcək lift üçün uyğun bir divar yaratana qədər alternativ bloklara davam edin. İndi qırmızı daş təkrarlayıcı ilə iki xüsusi blok quraşdırın: ikinci pistonun yanında bir blok, yanında iki blok olacaq.

Təkrarlayıcıyı yapışqan piston yaxınlığında maksimum gecikməyə qoyun, ən son quraşdırdığınız bölmənin arxasına başqa birini qoyun. İndi təkrarlayıcıları qırmızı daşdan (öndən) qola bağlayın. Lift hazırdır! Əlbətdə ki, bir lift yaratmaq üçün bir az vaxt lazımdır, lakin bu cəlbedici dizayn Minecraft-da istənilən yüksəkliyi daha sürətli fəth etməyinizə kömək edəcəkdir!

Yeri gəlmişkən, Minecraft-da su lifti yarada bilərsiniz. Hündürlüyündə bir şey ola bilər və yaradılması üçün hər hansı bir yer ola bilər. İstisna cəhənnəmdir, oraya su tökmək mümkün deyil. Su lifti qurmaq üçün inventarınızda hər hansı bir blok, lövhə, bir kova su olmalıdır.

Əvvəlcə U şəkilli bir quruluş hazırlayın (hündürlük - iki blok) - bu gələcək liftə giriş olacaqdır. Sonra bir boruya çevirin. Su asansörünün işləmə prinsipi olduqca sadədir: içəri girin və budur - üzməyə başlayacaqsınız! Su arasındakı boşluqlar oyun xarakterinin qaldırılarkən boğulmaması üçün lazımdır.

Tövsiyə: